Homepage

Oh leuk, wéér een peper en zoutvaatje...

Jullie gasten willen jullie natuurlijk iets geven waar jullie echt wat aan hebben. Dus is het makkelijk om ze een keuze te laten maken uit een cadeaulijst. Willen jullie geen geld als huwelijkscadeau vragen en wat anders dan het traditionele servies?

Vraag een huwelijksreis cadeau!

Ruim 3.200 bruidsparen gebruikten onze cadeauservice en kregen hun huwelijksreis cadeau! Zo geeft oma een ballonvaart bij zonsopgang en verrassen de collega’s jullie met een diner voor twee op het strand!

Nadat jullie een bestemming hebben uitgekozen voor de honeymoon, kunnen jullie de cadeaulijst gaan maken. Er kan een keuze gemaakt worden uit de vele bestaande huwelijkscadeaus, maar jullie kunnen ook eenvoudig zelf cadeaus aanmaken.

 

Meest gestelde vragen
V:  Wat gebeurt er als niet de hele huwelijksreis door onze gasten wordt gekocht?
A:  Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor het betalen van de basis onderdelen van de huwelijksreis die niet zijn gekocht door je gasten (vlucht en verblijfskosten). Je bent niet verplicht om activiteiten die vooraf nog niet zijn geboekt (zoals een romantisch diner op het strand, duiklessen of een ballonvaart), te betalen.
Lees verder »